צלקת בירך ורסיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

13/11/2013 | 02:25 | מאת: רוני

שלום ד"ר יש לי פציעה ישנה של ירי בפעולה מבצעית במהלכה חדר כדור לירך רגלי יצא החוצה אךבמקום נותרו מספר רסיסים קטנים שנראים היטב ברנטגן עם פיענוח "אי סדירות ברקמות הרכות" בשנתיים האחרונות אניחש כאבים באזור הצלקת (מטופל על ידי משחת אמלה) אם יש קשר בין הרסיסים לכאב בצלקת ? האם ניתן לטפל בבעייה מעבר למשחת האלחוש ? תודה

14/11/2013 | 16:52 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום רוני, אי סדירות ברקמות היא מונח מקצועי לצלקות פנימיות.אינני בטוח שיש קשר בין הרסיסים לבין הכאב בצלקת החיצונית יותר. פנה לכיכורג פלסטי לבדיקת הצלקת. מאחר ומדובר בצלקת ותיקה מאוד , אני בספק אם ניתן לטפל בה.אם הכאב מציק מאוד תוכל להתייעץ עם מומחה לכאב .

מנהל פורום כירורגיה פלסטית