צלקת קילאויד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

30/09/2013 | 17:47 | מאת: יוני

שלום יש לי צלקת קילאוד בכתף שמאל ... הייתי היום אצל דר רוני אחרי הפניה של פר' והדוקטור אומר שאין מה לעשות איתה חוץ מטיפול של יריעות סילקון וחשוב לי להגיד שטיפלתי ביריעות למשך 7 חודשים ולא עזר כלל מה אפשר באמת לעשות איתה ?

01/10/2013 | 06:27 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב בצלקת קלואידית / עבה אפשר לטפל במספר שיטות , רובן עם יעילות לא מרשימה וככל שהצלקת ותיקה כך יורדים סיכויי ההצלחה. נראה שהצלקת שלך כבר יציבה ואינה מגיבה לטיפול.אפשר לנסות סדרה של זריקת סטירואידים בתקוה לשיפור חלקי.התייעץ שוב עם הרופא שאצלו היית אם כי הסיכוי לשיפור נמוך מאוד.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית