ניתוח הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

16/09/2013 | 14:26 | מאת: מירב

שלום רב, רציתי להתייעץ לגבי ניתוח הקטנת חזה. אני מידה FF/ אני מאד סובלת מגודל החזה, יש לי את כל התסמינים של חזה גדול ( כתפיים כואבות, כאבי גב, גירויים מתחת לשד ועוד...).מזה כמה שנים מעוניינת לבצע ניתוח הקטנה אני בת .40. רציתי לבדוק איתך מהם התהליכים הנדרשים כדי לבצע את הניתוח דרך הקופה הבנתי שצריך לעבור ועדה. תודה רבה

17/09/2013 | 06:33 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב מירב ההליך די פשוט.בקשי מרופא המשפחה שלך הפניה למנתח פלסטי של הקופה.הוא יבדוק ויפנה אותך לועדה.התהליך אולי ארוך אבל אם בעייתך תוכר כ"רפואית" ולא קוסמטית , תוכלי לחסוך ממון רב. חג שמח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית