הצטלקות יתר עקב ניתוח אף סגור

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

02/09/2013 | 14:36 | מאת: דנה

היי ! אני כמעט ארבעה חודשים לאחר ניתוח אף סגור פלסטי. בנחיר שמאל שלי הצלקת קטנה וחמודה ובקושי מורגשת אבל בנחיר הימני היא גדולה מאוד ומפריעה לי לנשום . יש לציין שלפני הניתוח נשמתי מעולה וזה נורא מאכזב . האם יש דרך לתקן זאת אם בניתוח תיקון אף / כל דבר??? או שגורלי נרחץ להיות כבדת נשימה לנצח רק כי רציתי אף טיפה יותר יפה . אשמח לתשובה :) ושאלה נוספת ,כמה זמן צריך לחכות לניתוח תיקון? תודה רבה! דנה ,20.

11/09/2013 | 11:51 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום קשה להבין איך צלקת בנחיר מפריעה לנשום.בכל מקרה מציע שתפני למנתח שלך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית