סימני מתיחות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

21/08/2013 | 14:43 | מאת: רואן

צהריים טובים , אני בת 20 סובלת מזה שנתיים מסימני מתיחות אדומים ולבנים ועדיין ממשיך להופיע עוד בבית החזה !! יש לי סימנים בכל הגוף ואני הגעתי למצב שמתביישת ללבוש שמלה כי יש מלא סימנים לבנים כמו תפירת ניתוח בברך .. אני לא עליתי ולא ירדתי פתאום במשקל ! האם יש לזה טיפול ?? והאם הטיפול אם יש .. על חשבוני או דרך קופת חולים ??! תודההה

23/08/2013 | 08:14 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב, צר לי אבל אין טיפול טוב לסימני מתיחה. אלה הלבנים הם הותיקים יותר ויתכן שיתבהרו בעתיד.אל תנסי להשתזף כי זה רק ידגיש את הבדלי הגוון.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית