לאחר הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

28/07/2013 | 21:15 | מאת: מירי

ד"ר שלום , עברתי את הניתוח הנ"ל לפני כ-5 שנים אך בשד אחד עברתי באותה שנה שני ניתוחים נוספים פעם אחת בעקבות אי סימטריה ופעם כשהשתל התהפך לכן כבר יש לי טראומה מכל תחושה משונה... לפני כשבועיים בעלי לחץ עליו מאד חזק במשך כמה דקות בזמן שקיימנו יחסים , מאז יש לי תחושה מוזרה כאילו בלי חזיה השתל "באוויר" יש לציין שהחזה נראה אותו הדבר , חוץ מהתחושה לא השתנה שום דבר אחר . האם יש סיבה להיות מוטרדת? (אני לא במעקב אצל המנתח הפלסטי מאז הניתוח השלישי רק אצל כירורג שד) , בתודה מראש...

30/07/2013 | 10:21 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב אכן , עברת "הרפתקאה" עם החזה. מציע לך לבקש מרופא המשפחה שלך הפניה לבדיקת אולטרסאונד של השדיים ויחד עם התוצאה לפנות לבדיקת מעקב אצל מנתח פלסטי.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית