צלקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

26/07/2013 | 13:14 | מאת: יפעת

שלום, לפני חודשיים עברתי ניתוח בברך. נשארה צלקת באורך 15 ס"מ. העור נוקשה ואינו גמשי. הייתי מעוניינת בהמצלה על משחה שתאפשר גמישות. בנוסף הצלקת אדומה -ורודה ומאוד בולטת. מה אפשר לעשות כדי לטשטש ושתיראה כמה שפחות? תודה מראש, יפעת

28/07/2013 | 15:41 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום , ראשית כל טוב מאוד שאת פונה לייעוץ זמן קצר אחרי הניתוח.לפי התאור שלך יש צורך בטיפול משולב של חבישה עם יריעת סיליקון עם גרב אלסטית מיוחדת הנתפרת לפי מידה. טיפול כזה נמשל לעיתים שנה שלמה !!! פני בהקדם לפגישה אצל מנתח פלסטי של הקופה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית