עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

09/07/2013 | 17:10 | מאת: אלה

לאבא שלי בן ה-67 כבר מספר חודשיים שיש על האף שלו פצע קטן בצבע אדום כאילו שמדמם אבל אבל לא מדמם היינוהפצע לא כואב ולא מפריע היינו אצל רופא עור שנתן הפניה לפלסטיקה כמובן שקבענו תור וכשראה אותו רופא במבט אמר שזה נראה חשוד כמו סרטן העור ושיש לעשות ניתוח..האם ניתן להבחן בצורה כזאת בלי לקחת דגימה לביופסיה? והאם זה ניתוח מסובך? אשמח לקבל אינפורמציה לגבי זה אנחנו מאוד חוששים חשוב לציין שאבא שלי חולה סכרת מקבל אינסולין נוטל אספירין וכדור ללחץ.האם מהווה בעיה?

11/07/2013 | 13:00 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום איבחון של נגע החשוד כסרטן עור אכן דורש לעיתים מבט לרגע ע"י רופא עור. הניתוח הוא פעולה קצרה ופשוטה בהרדמה מקומית ללא כל הכנה. מחלות הרקע שציינת לא יפריעו לטיפול ולהחלמה מניתוח קטן כזה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית