יבלות שחזרו לאחר שהוסרו בלייזר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

08/07/2013 | 21:23 | מאת: רם

שלום רב! ברצוני לשאול אם ניתן לטפל ביבלות בצורה כירוגית באצבעות כף היד. מדובר ביבלות גדולות במיוחד שנמצאות ממש בקירבת הציפורן. אני עובד עם האצבעות במעבדה וזה מכוער ומגעיל מאד. פניתי למספר רופאים אך הם ביקשו שאגיע אליהם אשלם עבור ייעוץ ורק אז ייאמרו לי אם ניתן לטפל ואיך. אשמח אם ייצרו עימי קשר במייל ואוכל לשלוח תמונות ואז לדעת אם ניתן לטפל ואיך. עם המון תודה רם [email protected] חזור

11/07/2013 | 12:53 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום חוששני שלא אוכל לעזור אבל בכל זאת,שלח תמונות ל... [email protected]

מנהל פורום כירורגיה פלסטית