צלקת עקב השתלת שיער

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

04/07/2013 | 19:04 | מאת: משה

שלום ד"ר, נוצרה לי צלקת די גדולה וארוכה עקב השתלת שיער שעשיתי ואני מעוניין להוריד אותה. יש לי כמה שאלות: עד כמה ניתן להקטין אותה ואם אפשר אפילו להעלים לגמרי? מהי שיטת הטיפול לצלקת מסוג זה?(בולטת מעבר לעור) מה עלות הטיפול? תודה מראש

05/07/2013 | 08:18 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב, לא ניתן להעלים צלקת.אם הצלקת שלך עבה מאוד ,יש לך כנראה נטיה ליצור כאלה צלקות.ניתוח חוזר יוכל לעזור באופן זמני וכעבור זמן מה הצלקת תתרחב ותתעבה.יתכן שיהיה ניתן להשתמש באמצעי מניעה שונים כדי שהצלקת החדשה תהיה דקה יותר אבל אין בכך כל הבטחה. הערכת מחיר וסיכויי ההצלחה יחד עם סיכונים וסיבוכים אפשריים ימסרו לך בפגישת ייעוץ אצל המנתח שתבחר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית