שאלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

21/06/2013 | 19:48 | מאת: דן

שלום הורדתי כמה נגעים חשודים היום . הרופא עם הפנצטה משך-- עם המספריים חתך , הקריב את שני הצדדים בחוט. שם פלסטר לכל נגע , אמר להוריד מחר.- ולבוא לאחות להוציע תפרים בעוד 12 ימים. אני פנסיונר יושב בבית כל היום. לא מזיע . ולא מתרחץ בד"כלל כל יום.) 1)האם כדאי ( או צריך) להתרחץ אחרי הורדת הפלסטרים ? או דווקא עדיף לחכות יומיים שלושה שהמקום יבריא ובעיקר שחלק מהנגעים בגב. ואני לא רואה מה קורא מאחורה ועלול לפתוח הפצע? 2)או אולי בכלל עדיף לא להתרחץ עד להורדת התפרים בעוד 12 ימים. 3)במידה חלילה ואחד הנגעים סרטני . מה הלאה . חותכים שוב?איזה בדיקות עושים ? וכו????. באופן עקרוני .לא דווקא לי . אחרי התשובה שלך אסביר למה שואל מה הלאה. תודה מראש

23/06/2013 | 14:54 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום דן לא אוכל לתת תשובות פרטניות לגבי הטיפול בחתכים.לכל רופא שיטה משלו ואני מניח שאכן קבלת הנחיות מהרופא שלך.אם יש לך ספק בקשר להתנהלות הנכונה פנה אליו. המשך הטיפול יקבע בהתאם לתוצאת הבדיקה הפתולוגית ,במרבית הקרים לא נדרש כל טיפול נוסף.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית