הזרקה חוזרת של חומצה היאלרונית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

19/06/2013 | 23:31 | מאת: שלי

לפני שבוע הוזרק לי מזרק אחד של סטילאג' מתחת לעיניים ולא נראה לי שזה מספיק, אני רוצה להזריק עוד, השאלה אם אפשר להזריק חומצה אחרת כמו רסטילן פרלן או שאני חייבת להזריק רק סטילאג' כרגע? ואגב, איזה חומר באמת הכי מומלץ לשקעים מתחת לעיניים לדעתך? תודה מראש על המענה :)

23/06/2013 | 14:59 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום שלי אין מניעה משימשו בתכשירים שונים של חומצה היאלורונית באותו האזור , אם כי במקרים הנדירים של תגובה אלרגית לא תדעי איזה מהם הוא הגורם. אינני נוהג לתת בפורום המלצה על מוצר מסחרי ספציפי כלשהו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית