אני מתעניינת בכירורגיה פלסטית בתחום העור

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

19/06/2013 | 17:06 | מאת: אילה

אני סובלת מהמראה שלי המון, יש לי מראה חריג שנוצר עם הזמן עקב פגיעה מהשמש, בעיקר חווה יחס פוגעני מאנשים, מפלים אותי גם בנתינת שירותים שונים, מתרחקים ממני וכו. המצב מאוד כואב לי, אבל הרופאים שפגשתי לא ממש מבינים את חומרתו. האם יש מומחה עם לב ונשמה שיכול לעזור?

20/06/2013 | 19:37 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אילה לב ונשמה חשובים אבל לא מספיקים.ניתוח פלסטי או טיפול המשנה את הפנים דורשים הערכה מקצועית וניסיון רב ונראה שהרופאים שפגשת העריכו כולם שלא יוכלו לעזור לך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית