סטיאטוציסטומה מולטיפלקס

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

18/06/2013 | 15:45 | מאת: ספיר

ד"ר זילר שלום רב, הייתי אצל רופא עור במכבי והוא אבחן אצלי בעיה באיזור החזה בשם "סטיאטוציסטומה מולטיפלקס" אלו פצעים דומים לפצעי בגרות רק שאינם "מתפוצצים" או נפתחים כשלוחצים עליהם . נאמר לי שהדרך היחידה לטפל בזה היא כירוגיה פלסטית כלומר להפטר מהם אחד-אחד . הייתי שמחה לשמוע את חוות דעתך בעניין , והאם דרך הטיפול הזו קיימת במכבי. תודה רבה , ספיר.

20/06/2013 | 19:32 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום ספיר אינני משוכנע שטיפול ניתוח כדאי. המיקום הספציפי הזה ידוע לשמצה בכך שהצלקות הנוצרות בו עלולות להיות מאוד בולטות. בקשי הפניה לכירורג פלסטי של הקופה לבדיקה וייעוץ.

21/06/2013 | 07:39 | מאת: ספיר

מנהל פורום כירורגיה פלסטית