ניתוח הרמת/מתיחת פנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

12/06/2013 | 14:17 | מאת: פנסיונרית

צהריים טובים לאחר התייעצות עם מספר אופאים פלסטיקאים יש צורך שאעשה ניתוח הרמת/מתיחת פנים (עודפי עור בסנטר וצניחת הפנים כלפי מטה ושקיות עיניים) האם קופת חולים מכבי משתתפת בעלות ניתוח מסוג זה כי לא מצאתי ברשימה שאכן מופיע ניתוח הרמת פנים.

13/06/2013 | 08:22 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב ניתוחים קוסמטיים אינם בסל הבריאות. במסגרת הרובד החדש של הביטוח המשלים "מכבי שלי" את זכאית להשתתפות בעלות ניתוח עפעפיים בלבד .מתיחת פנים וצוואר אינה כלולה בהטבה זו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית