ניתוח פלסטי לאחר ניתוח בטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

14/03/2013 | 09:08 | מאת: דנה

שלום שמי דנה בת 45 לאחר ניתוח גינקולוגי צלקת הניתוחית הינה אורכית הניתוח בוצע לפני חצי שנה . ברצוהי לשאול מתי אוכל לעשות ניתוח אסתטי לצלקת תודה דנה

17/03/2013 | 13:51 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום דנה ההמלצה היא להמתין שנה לפני כל ניתוח. שאלה לא פחות חשובה היא האם יהיה צורך בניתוח? אם הצלקת הסופית תהיה בהירה , שטוחה וצרה אין כל צורך ו/או אפשרות לשפר אותה. במקרים בהם ההחלמה לא תקינה, למשל צלקת שהתרחבה מאוד , אפשר לשקול ניתוח לשיפור מראה הצלקת , בודאי תוך התחשבות בגורמים כמו איכות העור , מתח צדדי ועוד.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית