גולה בפטמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

06/03/2013 | 13:21 | מאת: Daniel

שלום אני בחור צעיר ובריא נטלתי פעמיים כדור בשם ריספרדל והספקתי עקב החששות, הכדור ידוע כמעלה רמת פרוקולטין ובתופעות לוואי שלו רשום "הצמחת שדיים אצל גבריפ" אני לא יודע מה הביצה ומה התרנגולת אבל התעסקתי עם הנושא בסמוך לנטילת התרופה כי חששתי מהתופעה, עכשיו בשורה התחתונה היא שבפטמה השמאלית שלי יש לי גולה באמצע הפטמה והפטמה נעשית קשה באמצע שלה היא גם בולטת יותר מהפטמה הימנית, ששם אין את הבעיה כלל מפעם לפעם הפטמה קצת נעשית רקה יותר אך עדיין בולטת החוצה. האם ייתכן והתופעה הזאת תחלוף מעצמה בזמן הקרוב? אני סבור שזה לא היה לי וזה התרחש מהכדור הזה, או מההתעסקות שלי בפטמה מה ניתן לעשות האם ללכת לרופא המשפחה ולבקש הפניה לכירוג פלסטי? אני חבר כללית מושלם ייתכן ואצטרך לבצע ניתוח כלשהו האם יש כיסוי של המשולם הנושא לא יוצא לי מהראש והבעיה גורמת לי לחץ נפשי ומחשבות בלתי ףוסקות תודה רבה!

07/03/2013 | 13:14 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אינני בטוח כלל שיש קשר בין הממצא לתרופה. פנה לבדיקה אצל כירורג כללי או פלסטי.

08/03/2013 | 12:43 | מאת: Daniel

אני חושד שהצטבר לי שם נוזל כלשהו בגלל העליה בפרוקולטין זה לא אפשרי? בכל אופן אצל מי עדיף לי להידבק כירוג כללי או עדיף פלסטי? תודה רבה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית