שלום דוקטור

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

03/03/2013 | 13:30 | מאת: שלום דוקטור

אני בן 17...נולדתי עם ראש גדול עם גלגלת בלטת וגדולה...היקף הראש שלי 63 ס"מ השאלה שלי האם ניתן לטפל בזה?יש לי בעיה בגולגולת המחברת..(איפה שהפאות של השיער..שהם לא ישרות יש כמו שיפוע גדול (בצורת גבעה כזאת)...אשמח לשלוח לך תמונה האם אפשר איזה אימייל או טלפון לשלוח לך תמונה?והאם אפשר לדבר בבעיה שכתבתי למעלה??

04/03/2013 | 08:49 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב אני מודה שפנייתך נשמעת מעט חריגה או מוזרה.אינני יודע אם יש דרך לעזור לך . אפשר לשלוח תמונה ל [email protected]

04/03/2013 | 20:39 | מאת: שלום דוקטור

המייל לא נכון ...יש מייל אחר?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית