שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

07/02/2013 | 17:03 | מאת: טרי

אני בת 19 ומעוניינת בשאיבת שומן מצידי הטוסיק במה זה כרוך ? הצטרפתי זה עתה למכבי שלי מכאן, שאודה גם על מידע לגבי עלות פעולה כזו. אני שוקלת 50 ק"ג גובה 1.65 כולי רזה רק באיזור זה יש לי בליטות קטנות שמפריעות כך שלא מדובר בשאיבה גדולה אלא במשהו קטןאך מפריע לי אישית! אודה על התייחסות בברכה טרי

07/02/2013 | 19:32 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום טרי על פי התאור את אכן מתאימה לשאיבת שומן. לצערי הניתוחים הפלסטיים הכלולים במכבי שלי הם ניתוח אף , הצמדת אוזניים , הגדלת , הקטנת והרמת חזה וניתוח עפעפיים.שאיבת שומן אינה ברשימה. פני לפגישת ייעוץ אצל מנתח פלסטי המתמחה בשאיבת שומן והתחילי בתהליך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית