עור קרוע בחלק הפנימי של השפה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

30/01/2013 | 10:02 | מאת: ד'

מדובר בתינוק בן מעל שנה. לאחר פציעה בפה ראינו (יומיים לאחר הפציעה ) שיש חתיכת עור (או רקמה אחרת) תלויה בחלק הפנימי של השפה העליונה, בדיוק במרכז. נראה כאילו מדובר ברקמה שבדרך כלל מחברת (בצורה ניצבת) את השפה לחלק הפנימי של החיך. האם יש לכך טיפול ? מה אתה ממליץ לעשות ? לא נראית כל פציעה באזור, כאילו אין קשר יותר בין הרקמות, ולא תתבצע החלמה עצמית. לא נראה שכואב לו.

30/01/2013 | 10:20 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום על פי התיאור הטיפול הנכון הוא לא לעשות דבר.הריפוי באיזורים אלה די מהיר אם כי נדרשת סבלנות.בכך מקרה רצוי שיבדק ע"י אחות או רופא ילדים.

31/01/2013 | 09:09 | מאת: ד'

קודם כול תודה על התשובה. הרופא חושב שהייתה לו שפה עליונה קשורה שנפתחה לבד. המיתר כרגע תלוי ומחובר רק מצד אחד, חוץ מזה הכול נראה תקין.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית