הבן שלי בן שנה ויש לו חתיכת סרח עור שנולד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

28/01/2013 | 11:52 | מאת: רויטל

שלום רב, רציתי לדעת אם זה עולה כסף לגבי חתיכת עור שניקרא סרח עור באוזן הימני? האם צריך לעבור ניתוחפלסטיקה בהרדמה כללית? מדובר בתינוק בגיל שנה מתי מומלץ להסיר?

29/01/2013 | 16:40 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום פני לבדיקה אצל מנתח פלסטי של הקופה.אם לנגע העור יש בסיס צר מאוד אפשר יהיה לטפל בו ע"י קשירת הבסיס שתגרום לפיסת העור לנשור.אם הבסיס רחב יותר נדרש ניתוח קטןבהרדמה מקומית.אין מועד מומלץ ואפשר לעשות בכל גיל אם כי בגיל שנה אין ככל הנראה זיכרון מהאירוע ואין צורך בשיתוף פעולה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית