שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

25/12/2012 | 11:24 | מאת: איאד

שלום דר יעקב שלום רב נולדה לנו לפני כ-חודש בת מקסימה היא נולדה עם שפה עליונה שסועה. הרופא אמר שניתן לעשות לי ניתוח פלסטי לאחר שלושה חודשים. האם ניתן לפגוש אותך לשם התייעצות ו/או איך ניתן להתחיל בתהליך הניתוח . איפה ומתי ואצל מי. בתודה והערכה איאד

25/12/2012 | 16:28 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום איאד ניתוח לתיקון שפה שסועה נעשה על ידי מנתחים פלסטיים. תוכל לבקש מרופא הילדים של ביתך הפניה למרפאת חוץ כירורגיה פלסטית בבית חולים אזורי גדול במקום מגוריך לבדיקה , ייעוץ ותכנון הניתוח. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית