הוצאת נגע תת עורי בירך

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

11/11/2012 | 11:09 | מאת: אחד

דר זיילר שלום, יש לי נגע תת עורי בירך. בבדיקת US נקבע: "ברקמה השטחית הודגש גוש סולידי 2.5*5 מרקמו בלתי אליד עם חללים ציסטיים בתוכו, הגבולות שמורים, בדופלר הודגמה זרימת דם בתוכו" הופנתי להמשך בירור למרפאה כירוגיה פלסטית בבית חולים. שאלתי: האם אפשר לחכות לתור בבית חולים שלוקח מן הסתם חודשים, או לעשות זאת בשר"פ (יש לי ביטוח בריאות כך שהדבר ייעשה ללא עלות מצידי. אם כדאי בשר"פ, האם תוכל להמליץ לי על רופא / מרפאה לנושא. תודה מראש, אחד

11/11/2012 | 14:59 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום קשה לקבוע אבחנה מדויקת רק על פי תשובת האולטרסאונד.אם לרופא שבדק אותך והפנה אותך לבדיקה יש חשש שמדובר במצב רפואי העלול להשפיע על בריאותך הרי שלזמן יש משמעות ותוכל לרוב לקצר הליכים באמצעות הביטוח הפרטי שלך. אינני נוהג לתת המלצות אישיות אם כי על פניו , נראה שלא מדובר בפעולה ניתוחית מורכבת וכל כירורג/כירורג פלסטי יתמודד איתה היטב. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית