ניתוח קוסמטי באוזניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

23/10/2012 | 16:44 | מאת: שרונה כהן

הבן שלי בן 15 ויש לו אוזניים בולטות, דבר שמפריע לו מאוד. שמעתי שיש ניתוח אך ההחלמה ארוכה ויש צורך להסתובב עם תחבושת בצורת קסדה על הראש. האם יש פתרונות אחרים (ראיתי בתכנית טלויזיה - הניתוח היה מהיר וההחלמה היתה קצרה) אשמח לשמוע פרטים

23/10/2012 | 19:56 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום חבישת ה"קסדה" עדיין נדרשת ברוב במוחלט של ניתוחים מסוג זה ויש לה תפקיד בהחלמה.החבישה מוסרת לרוב כעסור 4-5 ימים מהניתוח.תהליך ההחלמה נמשך עוד מספר שבועות אחר כך ומאופיין לרוב במעט נפיחות ,שטפי דם ורגישות מקומית שכולם חולפים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית