דליפת סיליקון - מימון תיקון

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

11/10/2012 | 11:09 | מאת: מירי

הי, לפני כ 14 שנים עברתי הגדלת חזה עם שתלי סיליקון. לאחרונה, לאחר אולטראסאונד ו MRI התגלו קרעים דו צדדיים בשני השתלים ודליפת סיליקון לבלוטות הלימפה ולשחי. מה קורה במקרה כזה? האם קופת החולים מממנת / משתתפת בתיקון הנדרש? בנוסף, כיצד אוכל לאתר מנתח פלסטי שמתמחה במקרים כאלו? תודה

11/10/2012 | 16:34 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אלפי נשים עוברות בכל שנה בארצנו הגדלת חזה .הניתוח הינו קוסמטי ולא כלול בסל הבריאות ולכן אין מקום לדרוש מהציבור , באמצעות מערכת הרפואה הממשלתית ו/או קופות החולים לממן ניתוחים חוזרים. כל מנתח פלסטי מומחה עם נסיון בניתוחים מסוג זה יוכל לעזור לך.לא אוכל לתת המלצה שמית אבל לאור תאור המצב שמסרת מן הראוי לפעול בהקדם.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית