מה קורה לחזה שלי? קרע וכו

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

11/10/2012 | 02:06 | מאת: שירי

שלום, בת 30, שתלי מנטור גל מלפני 12 שנה, שתל ימין כנראה קרוע אולטראסאונד הראה בלוטת לימפה בבית שחי מסוננת סיליקון. העניין הוא שבשבועות האחרונים אני מרגישה משהו מוזר מאוד בשד השני.. בצד שלא נראה בו דליפה, השד התקשה והתנפח וכואב לי לכיוון בית השחי וכאילו עולה למעלה מתנפח בבית החזה מאוד.. מה זה יכול להיות והאם זה יכול להוביל לקריעה של השתל גם בצד הזה?? מאוד מודאגת

11/10/2012 | 16:22 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום שירי יש לך , קרוב לודאי , דליפה גם בצד שני. פני בהקדם למנתח פלסטי לתאום החלפת שתלים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית