ניתוח תיקון מחיצה באף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

06/10/2012 | 22:39 | מאת: ליאת

שלום אני נפלתי בגיל 5 על האף ונהייה לי אף עקום הייתי אז אצל רופא הוא אמר לי לחכות עד גיל 18 כי רק עד אז האף מגיע לסוף התפתחותו הסתכלתי על זה באינטרנט ורשום שהאף מגיע לסוף התפתחותו בגיל 16 האם זה נכון?ואם כן אני יכולה לעשות ניתוח משולב רפואי ואסתטי יחד?

09/10/2012 | 07:23 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום הרופא שבדק אותך בגיל 5 צדק.עצמות האף ממשיכות לעיתים לגדול עד סיום גיל ההתבגרות ולכן ניתוח בגיל 16 כרוך בסיכון קטן לכך שיהיה צורך בניתוח נוסף במקרה כזה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית