יומיים לאחר שאיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

03/10/2012 | 19:00 | מאת: א.ב.

שלום רב. לפני יומיים עברתי שאיבת שומן באיזור הירכיים והברכיים (ללא מתיחה או הסרת עור). התחושה לאחר הניתוח, בזמן הליכה, היא של משיכה חזרה כלפי מטה. בדוח הניתוח שלי נכתב כי איכות העור ירודה מאד והמנתח שלי אכן ציין שאאלץ להיות עם המחטבים יותר מהרגיל בשל סוג ואיכות העור. האם זה מבטיח פתרון? אני לא מפסיקה לתהות אם העור לא יראה נורא לאחר הסרת המחטבים. דבר שני, על מנת לנקות מידי פעם את המחטבים עלי להישאר מספר שעות בלי על מנת שיתייבשו. האם זה נורא??? הבנתי שאי אפשר לייבש במייבש כביסה. תודה!

04/10/2012 | 16:54 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום מאחר ואת רק ימים ספורים אחרי ניתוח לא קטן אני מציע שתפני בשאלות בעניני תחושות שונות ונוהלי טיפול למנתח שלך.

31/12/2012 | 23:14 | מאת: רוחמה

שלום, האם את ממליצה על ניתוח כזה אשמח מאוד לקבל חוות דעת על הנתוח והמנתח, האם שווה ההשקעה ולסיכום התוצאה הסופית, ההבטחות לפני הניתוח וורודות, ונראה לי ספק גדול

01/01/2013 | 00:05 | מאת: רונית

האם את ממליצה על הנתוח הנ"ל, נראה לי כי את די מאוכזבת, אשמח לדעת מי המנתח, וכמה זמן החלמה אחרי

מנהל פורום כירורגיה פלסטית