הוצאת ביו אלקמיד מהפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

26/09/2012 | 15:24 | מאת: נינה

אני זקוקה דחוף להוצאה כירורגית של חומר הביו אלקמיד שהורס לי את הפנים האם יש מישהו מומחה לזה והאם אפשר להגיע לזה דרך הקופה?

27/09/2012 | 07:28 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום הוצאת ביואלקמיד קשה ולעיתים בלתי אפשרית.אין מומחה לענין זה אבל בכמה מחלקות לכירורגיה פלסטית בבתי חולים הצטבר במהלך השנים נסיון בטיפול בסיבוכי ביואלקמיד. בקשי מרופא המשפחה שלך הפניה למרפאת חוץ כירורגיה פלסטית בתל השומר.

27/09/2012 | 07:57 | מאת: נינה

מאוד מודה לך על התשובה,אכן קבעתי שם עם רופא ולא ידעתי שאפשר להפנות אותי לשם. האם זה אומר שאפשר לעשות את הטיפול דרך קופת החולים ולא פרטי?

27/09/2012 | 09:59 | מאת: דר זילר

אני מעריך שלא יהיה בכך קושי מיוחד.קצת עזרה מרופא המשפחה תקל על הענין.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית