הסרת המנגיומה מירך

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

17/09/2012 | 12:30 | מאת: לארה

אודה על תשובתכם על השאלה שלי לגבי הסרת המנגיומנה על ירך רגל שמאל מגיל ילדות אני סובלת מהמנגיומה על ירך רגל שמאל שהולכת וגודלת עם השנים הדבר מפריע לי גם אסתטי וגם גופני מכוון שאני סובלת מכאבים במיוחד בזמן מחזור או מאמץ מה הם האופציות לניתוח והיכן ניתן לבצע אותו אני גרה באזור הצפון אך מוכנה להגיע לכל מרכז רפואי בארץ תודה מראש

20/09/2012 | 07:16 | מאת: דר זילר

שלום לארה לא ציינת את גודל ההמנגיומה.בכל מקרה , אין צורך לנדוד למרכז.פני לייעוץ אצל מנתח פלסטי או רופא עור של הקופה להערכת אפשרויות הטיפול במצבך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית