שלום רב

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

18/08/2012 | 22:11 | מאת: רותי

ד"ר זילר שלום , לביתי בת ה18 יש בעיה של איסמטריה בחזה , במידה ואגיע לוועדה במכבי , אילו שאלות אצטרך לשאול ואיך אדע לאיזה רופא הכי טוב ללכת? אשמח אם תוכל להדריך אותי את השלבים הראשונים של התהליך. תודה רבה.

20/08/2012 | 08:17 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב הועדה מתמקדת בבחינת השאלה של הכרה בבעיה כרפואית ולא אסתטית בלבד .בחירת מנתח , אחרי האישור , אפשרית רק מבין אלה המבצעים ניתוחים כאלה במסגרת הביטוח המשלים של הקופה ובהתאם למצבה הביטוחי של ביתך.האפשרות האחרת , במידה והניתוח יאושר בידי הועדה היא ניתוח במחלקה לכירורגיה פלסטית בבית חולים (במרכז הארץ "איכילוב") ע"י רופאי המחלקה ללא בחירה מצידכן. התחילי את התהליך בבדיקה אצל מנתח פלסטי של הקופה: הוא זה שיפנה אותך לועדה ומשם תמשיכו ע"פ ההחלטה שתתקבל.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית