איזה ניתוחים פלסטיים יש עליהם הנחה דרך הקופה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

03/08/2012 | 12:58 | מאת: אנני

לפי מה שאני קוראת בפורום אין הנחה על מתיחת זרועות, אין הנחה על מתיחת בטן, אין הנחה ניתוח זה או אחר...אז על מה יש? לא עדיף כבר ללכת למנתח פלסטי פרטי?

03/08/2012 | 14:24 | מאת: Godzilla

אני עברתי וועדה של הסרת עודפי עור של מכבי למתיחת-בטן שנה שעברה ואחרי ערעור ניצחתי ונותחתי לפני שנה. והשנה נלחמתי על הרמת שדיים ותיקון צלקות שגם זה סירבו ופניתי לקבילות וניצחתי! אני חייבת לציין שבשני איזורי הגוף אני סובלתי נוראי עם פטרת/שפשפת שלא נרפא וזה סחבה מוצדקת לניתוח. בשיא משקל גופי שקלתי 120ק ומתיחת-בטן שקלתי 83והורידו לי 3. צריך לתעד כל פטרת אצל רופא משפחה/עור/אורטופדיה לפי איזור הגוף שבכיתי לך. ואם צריך לשלוח גם לקבילות. בהצלחה אם רוצה לשוחח איתי 052-522-9372 אבל לא בשבת מקימי מצפת

03/08/2012 | 20:11 | מאת: דר זילר

שלום ניתוחים קוסמטיים אינם בסל הבריאות. מכבי מפעילה שירות בתשלום בביח אסותא על ידי מנתחים מומחים ואת בהחלט מוזמנת לבדוק ולהשוות תעריפים. אם ירדת במשקלך כמה עשרות קילו ונותרו עודפי עור ניכרים,יתכן שתוכלי לעבור ניתוח לתיקון במסגרת הקופה לאחר שתיבדקי ותמצאי מתאימה עי ועדה ייחודית לנושא. לסיום טיפ בחינם: אל תבחרי מנתח לפי המחיר הנמוך ביותר. בדקי נסיון והמלצות. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית