במכבי ולאחר ירידה שליותר מ40 ק

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

02/08/2012 | 18:22 | מאת: Godzilla

הרבה עודפי-עור. כמה ניתוחים מכבי מוכנים לממן לאותו בן-אדם? הצלתחי במתיחת-בטן לפני שנה וכעת הרמת שדיים שסבלתי נורא מפטרת שלא נרפאו. הייתי רוצה לעשות עכוז ויריכיים וזנב של השדיים. מה אני אמורה לעשות כדי שיהיה לי סיכוי למימון הניתוחים האלו ממכבי? אשמח מאוד אם תוכל להדריך אותי בענין. תודה מראש.

03/08/2012 | 20:05 | מאת: דר זילר

שלום נראה שאת בקיאה בנהלים ובמסלול שעליך לעבור. פני למנתח פלסטי של הקופה שיפנה אותך לועדה המיוחדת לענין עודפי עור שלאחר ירידה קיצונית במשקל. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית