תיקון חזה א-סימטרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

26/07/2012 | 13:51 | מאת: מורן

ד"ר זילר שלום רב, התחלתי להתעניין דרך האתר בפניה לוועדה הרפואית לצורך תיקון חזה א-סימטרי. הסיפור שלי מתחיל כך - בסביבות גיל 18 (כיום אני בת 25 אוטוטו) עברתי ניתוח להסרת גוש שומני בחזה. לאחר הניתוח מלבד הצלקות המכוערות שנותרו, נוצרה אי סימטריה בין שני השדיים הן בגודל והן בצורה זה ממש נראה בכל צד חזה שונה. בעת האחרונה ירדתי במשקל וכתוצאה מכך השוני ניכר לעין ומפריע לי עד מאוד. קראתי דרך האתר על הוועדה אך לא הבנתי בדיוק מה השלב הראשוני שאותו עליי לעבור ומהי הפרוצדורה הכללית. אני מבוטחת ב"מכבי" - מגן "זהב". אשמח לתגובתך והאם אתה חושב שישנו סיכוי לאישור ניתוח לתיקון. בתודה מראש!

26/07/2012 | 16:19 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום מורן בקשי מרופא המשפחה הפנייה לייעוץ אצל מנתח פלסטי של הקופה.הוא יוכל להעריך את מידת הסיכוי שהועדה תאשר ניתוח ויפנה אותך. ככלל ,הועדה מאשרת ניתוח על חשבון הקופה רק במצבים קיצוניים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית