צלקות קלואידיות בחזה הקדמי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

03/07/2012 | 20:41 | מאת: שי

יש לי כמה צלקות קלואידות בחזה הקדמי ששלושה מהם גדולות אבל הם ותיקות בנות 20 פלוס ואחרות שהם קטנות בנות 4 שנים כמעט. עכשיו אני פעם הייתי אצלך ואתה אמרת שכיוון שיש לי נטייה חזקה לצלקות לא מומלץ לכרות אותם ואני פונה אליך עוד פעם אם יש אפשרות לטשטשם אם לא הצלקות הגדולות אז אולי הקטנות כי אני שמעתי שאפשר לטפפל בהם עם יריעות סיליקון+ חבישת לחץ. וגם אפשר להזריק סטרואידים ולעשות הקפאה, מה אתה חושב שיכול להועיל לטשטוש הצלקת ומה שאני יודע שאי אפשר להעלים אותם לגמרי? תודה

04/07/2012 | 18:30 | מאת: דר זילר

שלום שי כל השיטות שתארת מוכרות מזה שנים. היעילות שלהן אינה גבוהה מאוד ורצוי להשתמש בהן רק על צלקות טריות בנות פחות משנה. הצלקות שלך ישנות ולא פעילות ולכן הסיכוי לשיפור קלוש מאוד.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית