צלקת בולטת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

06/06/2012 | 17:45 | מאת: מור

שלום רב. יש לי צלקת בולטת שממוקמת מכיון הגרון לבית החזה. הצלקת היא כתוצאה מניתוח. למיטב הבנתי יש דרך לטפל בצלקות כשהן עדיין טריות אך עברו כבר יותר מ 3 שנים, רציתי לדעת אם אעבור ניתוח להסרת הצלקת ומיד לאחר הניתוח לטפל בזה, האם זה יקטין את הסיכוי לצלקת בולטת חדשה?

08/06/2012 | 09:46 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום מור את צודקת.אם הופכים את הצלקת הישנה ל"טריה" יותר , הסיכוי של טיפול מונע להצליח גבוה יותר אבל לצערי אין הצלחה מובטחת ואת עלולה לסיים את התהליך באותה נקודה שבה התחלת אותו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית