יעוץ חשוב ..

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

04/06/2012 | 22:11 | מאת: מרי

שלום ברצוני לדעת מה ניתן לעשות במקרה הבא.. עברתי ניתוח אפנדציט לפני כשנה, מעבר לכך שהחתך היה נורא נורא גדול עוד בהתחלה, חיכיתי בסבלנות שיתאחה ונתתי המון זמן להירפא (שנה) והצלקת נשארה די מכוערת ניתן לומר. ראיתי מספר רב של צלקות של הניתוח הזה ואפאחת מהן לא נראתה כזו גדולה ועבה. יש לציין שגם מגרדת מדיי פעם. האם יש כאן אופציה לתביעה? לרשלנות רפואית? זה מאוד מפריע לי ביום יום התגובות שאני מקבלת בים, בבריכה, מציקות בעיקר כבחורה צעירה. אשמח לתשובה והכוונה להמשך דרך תודה מראש..

05/06/2012 | 10:06 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב חתך לניתוח הסרת התוספתן הוא חתך ישר ללא כל מורכבות כירורגית.אופי הצלקת תלוי במקרה זה לרוב בדרך שבה העור שלך החלים מהחתך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית