צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

26/05/2012 | 22:41 | מאת: גיא

שלום! סבלתי בעברי מאקנה קשה, טופלתי ברואקוטן כשנה. כיום יש מעט פצעים, הרבה צלקות (שקועות) חלקת עם סימן אדום...מטופל במשחת נגד האקנה רציתי לדעת מה הטיפולים הקיימים נגד הצלקות ומה יעילותם? האם קיים טיפול דרך הקופה, או רק בשוק הפרטי/קוסמטי פרטי? בתודה

29/05/2012 | 14:06 | מאת: ד"ר יעקב זילר

הטיפול בצלקות אקנה הוא בתחום הקוסמטי ואינו ניתן ע"י הקופה. הדרך המקובלת היא קילוף עמוק של העור באמצעים שונים .אין מקום בפורום לסקור בהרחבה את הנושא.ממליץ שתפנה לייעוץ אצל רופא עור או מנתח פלסטי העוסקים בתחום , רק אחרי שהאקנה ייעלם ושנה לאחר סיום הטיפול ברואקוטן.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית