ניתוח להקטנת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

27/05/2011 | 17:43 | מאת: דניאלה

דוקטור שלום הנני בת 57 וסובלת מכאבי גב עליון שקעים בכתפיים בשל חזה גדול ,האם ניתן בגילי לעשות ניתוח והאם הוא בסל הבריאות ?

28/05/2011 | 08:48 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב דניאלה ניתוח הקטנת חזה אינו כלול בסל הבריאות ומוגדר כניתוח קוסמטי-אסתטי.יחד עם זאת , חלק מקופות החולים מכירות במצבים קיצוניים במיוחד כרפואיים ומאפשרות לעבור את הניתוח במסגרת הרפואה הציבורית. היתרון באפשרות זאת הוא כמובן החיסכון הכספי לעוצת חוסר האפשרות לבחור את המנתח שלך.בחלק מהמקרים הניתוח במסגרת הרפואה הציבורית משמש כהזדמנות לאמן ולהכשיר מנתחים צעירים ולא מנוסים. תוכלי לקרוא עוד על הניתוח בקישור הבא: http://www.dr-zailer.co.il/index.php?xlang=2

מנהל פורום כירורגיה פלסטית