ניתוח אף שניוני

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

12/05/2012 | 01:40 | מאת: בן

שלום ד"ר זילר, ממה שאני יודע ניתוח אף מתקן הוא מורכב יותר. עברתי ניתוח לפני שנים אך האף קעור ודומה לאף הזה: http://www.treklens.com/gallery/photo203029.htm במה כרוכה ביטוח הקעירות והאם מדובר בניתוח מתקן פשוט או מורכב יותר מאחרים? תודה מראש

13/05/2012 | 07:50 | מאת: ד"ר יעקב זילר

הכלל הכירורגי המוכר הוא שניתוח חוזר באותו אזור תמיד כרוך ברמת סיכון וסיבוך גבוהה יותר מהניתוח הראשון. מילוי שקע דורש תוספת רקמה , לרוב סחוס שנלקח ממקום אחר: מחיצת האף הפנימית או סחוס האפרכסת. הפתרון המתאים יוצע לך אחרי בדיקה אצל מומחה.הקפד לבחור מנתח מנוסה בניתוחים מתקנים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית