הגדלת חזה טובולרי ואסימטרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

17/04/2012 | 21:58 | מאת: נויה

שלום אני בת 18 ויש לי חזה טובולרי עם עטרה מורחבת במיוחד בנוסף יש לי גם אסימטריה קלה... זה דבר שמאוד מפריע לי וגורם לי לדימוי עצמי נמוך אני מבוטחת מכבי ורציתי לדעת אם הקופה יכולה לממן חלק מהניתוח? ואם כן איך פונים לוועדה לקבלת ייעוץ ואישור לניתוח? כמה זמן בערך לוקחת כל הפרוצדורה הזאת מהרגע שפונים לוועדה ועד לניתוח?

19/04/2012 | 16:47 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום נויה מתנצל על העיכוב. בקשי הפניה ממנתח פלסטי של הקופה לועדה.לצערי אינני בקיא בלוח הזמנים של הועדה ובכל מקרה , אם הניתוח יאושר ותופני למחלקה לכירורגיה פלסטית בבית חולים תאלצי להכנס לרשימת ההמתנה . בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית