ירכיים בטן וחזה אחרי שרוול

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

11/04/2012 | 19:59 | מאת: איילה

שלום רב עברתי ניתוח שרוול ב1/8/11 ומאז hרדתי 40 קילו כרגע bmi 23.5 בת 53 יש לי עודפי עור משמעותיים בירך הפנימית והדלדלות רבה בשדיים. אשמח לדעת מהם הקריטריונים לניתוח ע"ח הקופה ומהי הפרוצדורה הנדרשת על מנת להגיע לועדה. תודה איילה

12/04/2012 | 08:03 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב איילה ירידה במשקל מעל 30 ק"ג לאחר הניתוח שעברת היא המדד העיקרי לקביעת זכאותך להשתתפות הקופה בניתוח שאת מעוניינת בו. בקשי מרופא המשפחה הפניה למנתח פלסטי של הקופה והוא יפנה אותך לועדה. בהצלחה וחג שמח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית