ניתוח מתקן אחרי ירידה משמעותית במשקל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

22/03/2012 | 14:45 | מאת: רותי

צהרים טובים אחרי ירידה של 50 קילו בעקבות ניתוח טבעת לפני כשנה וחצי ושמירה על משקל יציב מבקשת לדעת מהם הקריטריונים למימון של הקופה לניתוח פלסטי לבטן והאם קיימים ניתוחים נוספים בהם הקופה משתתפת. כמו כן הייתי רוצה לדעת איך פונים לוועדה ומי יושב בוועדות אלו. תודה ויום טוב

22/03/2012 | 16:53 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום רותי להערכתי את עומדת בקריטריונים.למכבי יש ועדה מיוחדת לבדיקת הזכאות לניתוח לטיפול בעודפי עור לאחר ירידה ניכרת במשקל (לפחות 30 ק"ג). תוכלי לקבל הפניה לועדה מכירורג פלסטי של "מכבי".

מנהל פורום כירורגיה פלסטית