NF

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

15/03/2012 | 07:28 | מאת: אליס

שלום רב אני סובלת מ NF מזה שנים רבות שרק הולך ומחמיר ומתפשט בכל הגוף. בשבוע שעבר הייתי בבית מרקחת בכדי לקנות משהו (לא קשור ל NF) וראתה אותי רוקחת והמליצה לי על 'ספיריט וויטפילד' שהיא מכירה מישהו שהשתמש בזה וזה עזר לו לצמצם את גודל הפיברומות. האם זה נכון ?

15/03/2012 | 12:21 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אליס ספירט וויטפילד מכיל בין היתר חומצה סליצילית המוכרת כחומר המפרק רקמה קרנית המצטברת על פני העור.יתכן ששימוש בו מרכך ומקטין מעט את הפיברומות האופייניות למצבך אבל ודאי שלא רצוי להתמיד בכך ואין לראות בזה טיפול המרפא את המחלה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית