ד"ר זילר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

06/03/2012 | 14:05 | מאת: מיואשת

אני בחורה צעירה,בעלת עור שחום. יש לי עיגולים שחורים סביב העיניים,שנגרמו כתוצאה מגנטיקה ולא מגורמים סביבתיים. השאלה שלי היא האם ניתן להעלים זאת או לפחות לטשטש? העיגולים הללו כל כך מייאשים,מקנים לי מראה של "בוקסים בעיניים". אני מתעכבת שעות עם המייק אפ בניסיון לטשטש זאת כך שבסוף יוצא לי מראה לא מחמיא. האם יש לי אלטרנטיבה? אודה לך מאוד אם תעזור לי.

07/03/2012 | 09:18 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב צר לי אבל הבעיה שאת מציגה לא נדירה וקשה לטיפול.עורך השחום מהווה מכשול בפני טיפולי לייזר שונים שגם הם לא מאוד יעילים במקרה זה. המשיכי לחפש פתרון...

מנהל פורום כירורגיה פלסטית