שאלהההה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

27/02/2012 | 17:10 | מאת: ש

בגיל 20 בערך במצב של פיטמות זקורות קרה לי שהיו לי חלקיקים בצבע לבן ושחור אבל יותר לבן לא בעטרה אלא בפיטמה עצמה שניתן להוציאם ואכן עשיתי זאת האם הזקתי לעצמי בכך כי שמתי לב שמאז ואני בת 28 הפיטמה השמאלית שלי במצב לא זקור נעשתה באופן תמידי פחות יפה ועם חריטות בצורת קווים כאילו מראה של "שקועה" אבל היא לפני שנגעתי לא היתה כך יתכן שהפכתי אותה לשקועה? שכן היא כן מזדקרת בקור ובעוררות מינית

27/02/2012 | 19:04 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום לדעתי את מתארת מצב שהוא צורה אחת מרבות של הפטמות ואין בכך כל בעיה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית