שתלי PIP

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

27/02/2012 | 13:56 | מאת: אלה

שלום רב יש לי שתלי PIP עברתי בדיקת אולטסאונד שבא לא ראו בבירור כלום רק אמרו שיש חומר מוזר בבלוטות הלימפה בבית שחי נשלחתי לעשות בדיקת MRI שתור לביצוע הינו בעוד 3 חודשים בנתיים אני ממש מפוחדת ולא יודעת מה לעשות מעוניינת להחליף את השתלים אך בבית החולים נמסר שאין תורים והצפי הינו בעוד 6 חודשים ואף יותר??!

27/02/2012 | 19:02 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אלה יתכן מאוד שהשתלים שלך דולפים.להערכתי אין צורך בהמתנה לבדיקת MRI ועליך לעבור ניתוח מוקדם ככל שניתן. לצערי , אם ההמתנה בבית חולים ציבורי ארוכה ואינך בקשר עם המנתח שלך תצטרכי פתרון אחר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית