כאבים בשד עם שתלים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

23/02/2012 | 15:02 | מאת: li

שלום, אני בת 31. לפני כעשר שנים עברתי ניתוח להגדלת חזה. בתקופה האחרונה יש לי תחושה של אי נוחות, כובד וכאבים בשד ימין. בבדיקה ידנית של רופא הוא לא הרגיש שיש בעיה. מה הסימפטומים של שתל קרוע? איזו בדיקה עליי לעשות? אולטראסאונד? תודה רבה!

23/02/2012 | 16:45 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום ליאת לעיתים קרובות אין כל סימפטום לשתל דולף ואפילו בדיקה ידנית אינה מזהה את הבעיה. התחילי עם אולטרסאונד.אם בבדיקה זו יעלה חשד לדלף אפשר לאשר או לדחות אותו בבדיקת MRI .

מנהל פורום כירורגיה פלסטית