גינוקומסטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

22/02/2012 | 17:44 | מאת: דביר

אני בן 19 סובל מגינוקומסטיה מגיל 12 בהתחלה חשבתי שהגינוקומסטיה קיימת בגלל שהייתי שוקל 100 קילו החלטתי לרדת במשקל ירדתי 30 קילו ועכשיו אני במשקל תקין ועדיין קיימת אצלי הגינוקומסטיה אני מעוניין לעבור ניתוח כי העניין הזה מאוד מגביל אותי ומאוד גורם לי לחוסר ביטחון רציתי לדעת עם אני יכול לבקש שהניתוח יהיה רק בהרדמה מקומית?ושמעתי שיש דרך גם ללא ניתוח אך הדרך הזו תשאיר צלקות מה אתה אומר על זה?תודה על ההקשבה

22/02/2012 | 19:05 | מאת: דר זילר

שלום דביר הדרך היחידה לטיפול בגניקומסטיה כמו שלך היא ניתוח , לרוב בשיטה של שאיבת שומן ולעיתים בשילוב חתך בגבול התחתון של העטרות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית