הוצאת שתלים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

13/02/2012 | 14:51 | מאת: פרח

אחרי 10 שנים אני רוצה להוציא שתלי סיליקון 240CC כל אחד. אצטרך הרמת חזה, והרופא אמר שאם אוציא אותם החזה יהיה יותר קטן משהיה ואולי לא יהיה לו "עם מה לעבוד". הרצון שלי הוא לחזור לטבעי, אבל האמירה הזאת גורמת לי לחשוב שלא יהיה לי כלום! איך להחליט במצב כזה?

13/02/2012 | 17:49 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום לא ברור לי המושג " לא יהיה עם מה לעבוד" אבל הוא מדגים את הצד הסובייקטיבי של קבלת ההחלטה: היופי בעיני המתבונן.מהו המצב הטבעי שלך 10 שנים אחרי מתיחת הרקמות עם תוספת משקל בכל צד? ודאי שלא מצבך לפני ההגדלה.התוצאה תלויה ביכולת התכווצות העור.אם כבר עכשיו ברור שתצטרכי הרמה עליך לצפות לחזה קטן עם צלקות נוספות לאלה שכבר יש לך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית